Festival key visual depicting imaginary sea creatures

Stop-trik piknik sa Milošem Tomićem

20
/
9
-
21/9/2023
12:00
20/9/2023 12:00
Mala sala

Mentor ovogodišnje Animanimine radionice animiranog filma, vizuelni umetnik iz Beograda, Miloš Tomić, poziva na druženje:

„Dragi ljubitelji animatorskih igara na sreću! Ako ste raspoloženi za malo jurnjave, skakanja, pentranja, crtanja u nemogućim uslovima ali i pažljivog „oživljavanja“ drangulija iz džepa ili ranca, a sve uz pomoć mađije stop trik animacije, dođite na radionicu „Stop-trik piknik“! Čak i ako o tome već nešto, makar malo ili baš još ništa ne znate!“

Program key visual

Mentor

Mentori

First Mentor Photo

Miloš Tomić

Srbija

Miloš Tomić je rođen u Beogradu 1976 godine. Diplomirao je na filmskoj režiji na Akademiji Umentnosti u klasi Miše Radivojevića 2001. godine,  a magistrirao na filmskoj akademiji  FAMU, u Pragu, 2006. na odseku multimedijalne animacije u klasi prof. Petra Skale. Doktorirao na FAMU (2011), sa tezom Dragocenost odbačenih predmeta – đubreta, kao materijala za film, animaciju, fotografiju... Za sebe kaže da je „tvrdoglavi filmadžija sa iskustvom u mnogim drugim medijima: kolažu, crtanju, radu sa nađenim i pravljenim objektima, muzici, radiofoniji, pisanju, 'lecture performansu', kao i iskustvima u pedagoškom i mentorskom radu sa polaznicima različitih uzrasta i starosnog doba.

An arrow for content sliders and links, black
Link
Animanima Festival Logo White